Individuele coaching

Als professional in het onderwijs is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook op didactisch en pedagogisch gebied. Naast het volgen van een training kun je je door individuele coaching (verder) ontwikkelen op de terreinen waar voor jou groei mogelijk is. Door het individuele karakter van de coaching staan jouw persoonlijke vraagpunten centraal.

Voor wie is individuele coaching?

Individuele coaching is zowel voor startende als ervaren leerkrachten, pedagogisch medewerkers, leidinggevenden, locatiemanagers en andere professionals binnen het onderwijs. Je krijgt ondersteuning in een vertrouwelijke setting. Jouw vraagpunten zijn het startpunt van de coaching. Dit kunnen uiteenlopende issues zijn, zoals het ervaren van hoge werkdruk, het maken van een stappenplan voor de toekomst of de wens om met meer zelfvertrouwen en plezier je werk te doen.

Wil je individuele coaching doen?

Wil je weten of individuele coaching iets voor jou is? Bel dan met Lucinda Hecbert, tel. 06-18482576 of stuur een mail naar lucindahecbert@deprinsentoren.nl.