Samenwerkingspartners

Voor de Rotterdamse Vereniging Katholiek Onderwijs verzorg ik op aanvraag coachtrajecten voor leerkrachten. Ook verzorg ik strategische trajecten op scholen, waarbij er op maat een combinatie wordt gemaakt van individuele coaching, teamcoaching en organisatiecoaching.

Wij geloven in de kracht van verbinding en samenwerking tussen professionals en in het zelfoplossend vermogen van leerkrachten geïnspireerd door collega’s! Dit brengen wij samen in al onze activiteiten.
Wil je samen leren binnen deze montessoricirkel? Neem eens een kijkje op onze website en sluit je aan bij onze bijeenkomsten.

Debbie van der Burgh, initiatiefnemer en eigenaar van Montessori Movement 010.

 

Kies je voor Thomas More Hogeschool dan kies je voor een krachtige leeromgeving, waaraan jij een actieve bijdrage levert. In samenwerking met de Thomas More Hogeschool werk ik als docent en werkplekbegeleider in de nascholing aan montessori leerkrachten in het basisonderwijs. Ook verzorg ik langere trajecten op scholen.
In samenwerking met de Thomas More Academie verzorg ik een uitdagend aanbod aan opleidingen voor de professionele ontwikkeling van montessorileerkrachten.

Monologo is een Rotterdams communicatiebureau, gespecialiseerd in vormgeving voor print en web. Monologo maakt organisaties zichtbaar en herkenbaar. In samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij doeltreffende communicatiemiddelen: effectieve middelen die bijdragen aan het realiseren van de (organisatie)doelstellingen.

Monologo is opgericht door communicatieadviseur en grafisch vormgever Wendy Pereboom.